z-space logo
reception  

Molecular Profiles, Nottinghamshire
Contract value: £500K

Working within the shell of a new-build speculative office Genine (under the Henry Mein Partnership) was tasked with designing laboratories on the ground floor, a new reception space and an office space on the first floor.

It was soon noted that the client found it quite difficult to read plan drawings so Genine engaged the client through a series of freehand sketching and 3D visualisations.  This was further reinforced by the preparation of sample boards to aid agreement the interior finishing.  The close collaboration, achieved by the use of clear communication, ensured the client was part of the process throughout and his expectations were met upon completion

>click here for more information.

 
  home page   offices   laboratories   stair   detail of stair