z-space logo
social club  

Bestwood Miners Welfare Social Club
Contract value: £50K

The primary concerns of this project, completed while working for GroundWorks Architects, were make the building accessible, create a new commercial kitchen and a new meeting space.  In doing so we were tasked with making the building more legible aiding clearer navigation of this endlessly extended social hub.

We used bold colours and textures on the exterior to clarify the location of the new entrance, installed insulation and new flat roof coverings where required, provided new sanitary facilities and level access throughout the scheme and constructed both the kitchen and meeting room.  The room is let out to local groups on a regular basis and the new kitchen has breathed life into an ailing weekend trade with Sunday lunch being very well attended (and delicious!).

 
  home page   door detail   plan   kitchen plan   gutter detail