z-space logo
bathroom  

House Refurbishment,
West Bridgford

The client wanted a complete redesign of an existing dated bathroom.  We repositioned all of the sanitary ware to physically increase the amount of space within the bathroom.  Further we specified wall hung ‘floating’ basins/pan and installed bespoke wall length mirrors on both the purpose built cabinet and walls to maximise the feeling of space.  The proposal plays on the use of the strong horizontal lines to both visually lengthen the bathroom and coordinate the various heights of the furniture within.

The lighting design offers both utility in the form of LED recessed spots and halo lights around the cabinet and recessed blue LED’s around the base of the bath for a more relaxed feel.

 
  home page   led lighting   bath detail   day shot   mirror image